Zo verliep mijn sollicitatie

Hoe ik mijn tekort gedachte omzette in een motivatie

Zo verliep
mijn sollicitatie

Mijn eerste tekort gedachte was “Ben ik het wel goed genoeg?”, om onderdeel te zijn van het 365 Unlimited programma, maar ik voelde tegelijkertijd een enorme drive om hier wel bij te zijn. Juist nu zit ik goed in mijn vel, ik sta open, ik barst van de energie en inspiratie. Deze kracht deel ik nu al vaak met anderen, en ik wil deze Unlimited groep inspireren.

Selectie en motivatie
Er was een selectie, waarbij er naar mijn motivatie werd gevraagd. Ik begon als eerste over geluk te schrijven.

Geluk
Het belangrijkste is dat ik mijn doel bereik om door muziek te draaien mijn publiek het ultieme gevoel gevoel te geven van geluk. Door te dansen ben je uit je hoofd, in het moment en in een flow. Dit gevoel wil ik geven en met veel mensen delen. Op feesten draaien en iedereen los laten gaan. Daarom is mijn missie “Music & Love is your adventure”.

Reizen en nieuwe mensen ontmoeten
Ik wil contact maken met nieuwe mensen, en echte verbindingen aangaan. Ik merk dat ik heel open sta, en ik wil superveel delen wat ik heb geleerd en ervaren dit jaar.

Mooie dingen maken
Ik ga verder met veel mooie dingen maken: websites, webshops, logo’s en mooie teksten. Ik sta open en ik ben aan.

Creativiteit en goed luisteren
Ik wil mijn liefde, inspiratie en energie delen met deze Master groep. Ik wil leren en groeien. Mijn talent is creativiteit en goed luisteren. Ik wil onderdeel zijn van deze groep Super A-spelers. DAT is onze gezamenlijke onderneming, ons avontuur!

Wat wil ik leren?
Ik wil leren hoe ik kan groeien als ondernemer, door meer klanten aan te trekken en door een betere online zichtbaarheid. Ik wil leren hoe ik mkb-klanten kan bereiken, waarvoor ik grotere orders kan uitvoeren. Ondertussen zal ik inspiratie opdoen van andere deelnemers van deze opleiding. Het is geslaagd als ik deze leerdoelen heb behaald, en ik als ondernemer ben gegroeid en mijn omzet en vaardigheden zijn vergroot.

Ons gezamenlijk doel
We zullen al onze talenten en ervaringen delen om elkaar te inspireren. We leren van elkaar, we volgen onze missies en leven volgens onze kernwaarden. We geven elkaar energie, we worden sterker en we zullen groeien als ondernemers. Elk lid is authentiek, creatief en zo dragen we er aan bij om Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken.
Niet voor niets is mijn missie “Music and Love is your adventure”
Luister hier alvast naar de eerste nummers die bij mijn drive horen.
https://open.spotify.com/playlist/2XWlMicpADIx44LaCjP9WA?si=xagKD-uQSJCPHxFKO-ka5w

365 Unlimited programma
Het 365 Unlimited Partnership is het meest exclusieve programma van 365. Een jaaropleiding op het gebied van persoonlijke en zakelijke groei. Ik word onderdeel van een kleine selecte club (10 mensen) die door David de Kock en Arjan Vergeer (van 365 Dagen Succesvol) persoonlijk wordt begeleid.

Investeerders
Ik zoek investeerders voor mijn deelname aan de jaaropleiding 365 Unlimited Partnership. Daarvoor heb ik een crowd funding programma opgestart, om deze opleiding te betalen.

Mooie verhalen

Als je in mij gelooft en financieel wilt bijdragen aan mijn opleiding, ben ik jou daarvoor dankbaar en doe ik graag wat terug.
Je wordt in elk geval deelnemer van mijn kampvuur sessies, een avond in het vuur staren, mooie verhalen delen en een wijn- of bierproeverij.
Je kan ook denken aan een DJ optreden, silent disco (in je huiskamer, op je bedrijf of outdoor in een park), website, webshop, strategisch advies en online marketing. Dat is maatwerk, wat ik graag met jou bespreek.

Waarom?

Het 365 Unlimited Partnership is een jaaropleiding op het gebied van persoonlijke en zakelijke groei. Ik ben member van een kleine selecte club (10 mensen) die door de coaches David en Arjan (van 365DagenSuccesvol) persoonlijk worden begeleid.
We zullen al onze talenten en ervaringen delen om elkaar te inspireren. We leren van elkaar, we volgen onze missies en leven volgens onze kernwaarden. We geven elkaar energie, we worden sterker en we zullen groeien als ondernemers. Elk lid is authentiek, creatief en zo dragen we er aan bij om Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken.

Doneren en zelf het bedrag bepalen

Doneren of investeren

Mijn missie

Het belangrijkste is dat ik mijn doel bereik om door muziek te draaien mijn publiek het ultieme gevoel gevoel te geven van geluk. Door te dansen ben je uit je hoofd, in het moment en in een flow. Dit gevoel wil ik geven en met veel mensen delen. Op feesten draaien en iedereen los laten gaan. Daarom is mijn missie “Music & Love is your adventure”.

DJ Plus

995eenmalige investering
DJ DUCKO optreden
4 uur binnen NL
Licht en geluid
Dansgarantie
Op bestaande locatie
Tot 100 gasten
30 set Silent Disco

Web Platium

2.000eenmalige investering
WordPress website
Nieuwe website of
update bestaande website
Tot 10 pagina's
SEO vriendelijke pagina's
24/7 support
1 jaar updates & veiligheid
1 jaar Google Analytics
Sparren en inspiratie
Bierproeverij bij kampvuur

Web Silver

5.000eenmalige investering
ALLE OPTIES WEB PLATIUM
Tot 50 pagina's
Eigen huisstijl
Meertaligheid website
WooCommerce webshop
Aantal producten in overleg
MailChimp nieuwsbrief
tot 2.000 email adressen
Google Mijn Bedrijf
Google Search Console
Overstap service
Dagtocht zeilen

Gold

10.000eenmalige investering
ALLE WEBSITE OPTIES
Tot 100 pagina's
DJ PLUS optreden
Meertaligheid website
Fundraising 365 Unlimited Partnership

Doneer of investeer svp

Bekijk de video en ga naar de fundraising pagina voor alle opties.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze campagne? Stuur mij een bericht, een WhatsApp of bel naar 0615644058.