Ik ben een Satisficer

Ik geloof in toeval

Ik ben een
satisficer

De satisficers hebben vooraf ongeveer helder waar hun keuze aan moet voldoen – en zo gauw ze een optie hebben gevonden die daar aan voldoet (een huisje in de bergen, een terras in de zon) is het goed. De satisficer kan prima met het idee leven dat er ergens anders een mooier huisje staat of een leuker terras. Satisficers blijken meer ontspannen te zijn, meer geluk te ervaren én achteraf meer te kunnen genieten van hun keuze.

Ik ben een satisficer. Dat komt omdat ik geloof in toeval.
Hoewel, ik liep laatst een avond lang te zoeken naar een goedkoop restaurant, en was al twee keer langs een hele leuke tent gelopen, maar die had geen prijslijst, en ik dacht “die is vast boven mijn budget”.

Mooie gesprekken
Uiteindelijk was dit een avond met mooie gesprekken met de eigenaar/chef kok en twee gasten.
Het eten was van grote klasse, de wijn was een vriendelijke metgezel, de eigenaar kletste mij de oren van het hoofd en tot mijn verbazing was een van de gasten met mij aan het flirten.
Ik hoefde niet na te denken over openingszinnen (ik vroeg gewoon “Do you have it cold?”), het gebeurde organisch, we raakten in gesprek en ze gaf mij haar visitekaartje (Van Bommel Shoes).

Mijn inzicht
Wat ik kan leren, is dat op zoek gaan naar het perfecte veel energie kost. Ik hou meer van het onbekende, het onverwachte, de underground en zie daar creativiteit ontstaan.
Deze post komt voort uit de jaaropleiding van 365 Dagen Succesvol, waarin werd gevraagd om terug te kijken op het afgelopen jaar, en belangrijke inzichten te delen.

Wat ga ik volgend jaar doen?
 Ik ga verder met een nieuwe jaaropleiding 365 Unlimited Partnership, met persoonlijke coaching door David de Kock en Arjan Vergeer (van 365DagenSuccesvol).

Hiervoor ben ik een crowdfunding campagne gestart, waarover je hieronder meer kan lezen.

Mooie verhalen

Als je in mij gelooft en financieel wilt bijdragen aan mijn opleiding, ben ik jou daarvoor dankbaar en doe ik graag wat terug.
Je wordt in elk geval deelnemer van mijn kampvuur sessies, een avond in het vuur staren, mooie verhalen delen en een wijn- of bierproeverij.
Je kan ook denken aan een DJ optreden, silent disco (in je huiskamer, op je bedrijf of outdoor in een park), website, webshop, strategisch advies en online marketing. Dat is maatwerk, wat ik graag met jou bespreek.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over deze campagne? Stuur mij een bericht, een WhatsApp of bel naar 0615644058.